AB R

HUSK 
2 timers fri parkering.

Billede1 Fisk

kbhsfk 2023 juli

logo
KSK`historie

Om Københavns Sportsfisker Klub
 
KSK blev stiftet d. 20. april 1941 under 2. verdenskrig og den tyske besættelse af Danmark. Mulighederne for fiskeri blev efterhånden meget ringe, da man faktisk kun havde cyklen som transportmiddel. I stedet for koncentrerede man sig om kasteøvelser og lidt fiskeri ved moler.
Disse forhold er naturligvis svære at sætte sig ind i for nutidens lystfiskere. KSK har dog efter befrielsen, og den udvikling der er sket inden for lystfiskeri, kunnet udvikle sig til en alsidig klub med mange tilbud med fiskeri fra kysten og i klubbens både på søerne og havet, hvilket fremgår af de tilbud, som du kan læse om på en af de andre sider.
 
Af turprogrammet fremgår det da også, at cyklen ikke længere slår til, idet vi i dag arrangerer ture længere væk - kystture, som strækker sig over flere dage, bl.a. til Sverige og Bornholm.
 
I vores nye hyggelige Klubstuen, på Finsensvej/Frderiksberg, har vi indrettet os med effekter helt tilbage til klubbens start. Vi forsøger i klubstuen at holde fast i de gamle traditioner med foredrag, fluebinding m.v. og sociale aktiviteter som feks, bankospil, auktioner og ikke mindst den årlige julefrokost, hvor medlemmerne bliver bespist med lækre hjemmelavede retter lavet af bestyrelsen.

KSK er medlem af:
SU ( Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg )

■Vi har fiskeret til Utterslev Mose og Damhussøen.
 
■Vi arrangerer kyst-, sø- fisketure

■KSK har p.t. 40  medlemmer.

Holder klubmøder den første torsdag i hver måned. ( SE ÅRSHJUL :)

 

Klubstuen, Finsensvej 44.D, kælderen 2000 Frederiksberg